Katy Perry sunt extrem de secretoși atunci când vine vorba de relația lor. Cei doi nu expun în social media momente din intimitate și nici chipul fetiței, dar se pare că de data asta au uitat să ascundă un detaliu.

Fanii cuplului Perry-Bloom sunt măcinați de o întrebare esențială: s-au căsătorit sau nu cei? Orlando și Katy se află în vacanță în Hawaii alături de fetița lor, iar paparazzi nu aveau cum să nu fie pe urmele lor. Detaliul care le-a atras atenția tuturor a fost verigheta pe care Katy o purta pe deget și pe care nu s-a sfiit să o ascundă. Presa internațională crede că cei doi și-au oficializat relația într-un spațiu restrâns, mai ales că pandemia oricum nu le permitea să aibă mulți invitați.

Fanii artistei știu că aceasta a pus pe hold de două ori nunta anul trecut din cauza pandemiei și a declarat asta și în interviu acordat celor de la The Mirror. ”Nu mai putem planifica nimic în 2020 deoarece toate planurile sunt anulate. Desigur, va avea loc în viitor, dar acum ne dorim să avem un copil sănătos. Și asta se va întâmpla curând! Nu glumesc atunci când spun că virusul ar putea să aibă un rol în a ne ține în loc. Ar trebui să călătorim și nu vrem ca nimeni să se simtă inconfortabil”