Se întâmplă și la case mai mari. DJ Khaled s-a făcut de râs la battle-ul Youtubers vs. TikTokers. Artistul a vrut să creeze un eveniment de zile mari, dar planurile de acasă nu s-au potrivit deloc cu cele din târg.

Evenimentul Youtubers vs TikTokers a ținut cu sufletul la gură milioane de fani. Șase dintre cele mai mari staruri de pe TikTok s-au aruncat în battle sâmbătă seară la Social Gloves: Battle of the Platforms. Lupta a avut loc la Miami Gardens, Florida, iar cap de afiș în battle au fost Austin McBroom și Bryce Hall, fostul iubit al lui Addison Rae, starul de pe TikTok. 

Unul dintre momentele serii i-a aparținut lui DJ Khaled. Artistul a lansat acum câteva săptămâni ”Khaled Khaled”, album care îi poartă numele. Khaled a intrat pe scenă cântând piesa ”All I do is win” și se aștepta ca publicul să cânte alături de el. Well, asta nu s-a întâmplat. Nici măcar o singură persoană nu a cântat alături de DJ Khaled, iar momentul awkward a devenit viral pe internet. 

Fanii au criticat momentul lui DJ Khaled, spunând că nu au văzut rostul deplasării dintr-o parte în alta a scenei. Mai mult, cei prezenți în sală au spus că este prea bătrân pentru ca noua generație să știe de el. Ouch! Asta a durut!

P.S Poți da skip la 3:50.