Nicole Cherry și-a făcut un obicei din a-și provoca fanii să îi adreseze cele mai mari curiozițăți. Cum artista are o relație de mult timp cu iubitul ei, Florin, întrebările legate de planurile de viitor sunt nelipsite.

Chiar dacă e pandemie, Nicole Cherry a găsit soluția perfectă pentru a păstra legătura cu fanii ei. Artista organizează des sesiuni de Q&A și nu se ferește să răspundă curiozitpților venite din partea urmăritorilor. Comunitatea lui Nicole este mereu alături de ea, iar artista le este recunoscătoare pentru asta. Printre sutele de întrebări legate de produsele din colecția Ylla și de vlogurile de călătorie pe care le-a promis, fanii lui Nicole sunt curioși să afle dacă artista s-a gândit deja la cum va fi viața de mămică pentru ea.

Nicole și Florin au o relație frumoasă de câțiva ani și se înțeleg de minune. Cei doi locuiesc împreună și este evident că lucrurile sunt mai serioase ca niciodată. Nicole își dorește să aibă o familie cu iubitul ei și, chiar dacă este devreme să se gândească la copii, artista este conștientă că acesta va fi un pas important în viața ei.

”Încep să mă documentez în momentul în care o să fie nevoie. Momentan, nu știu.”, a spus Cireșica pe Insta story.