Nicole Cherry și iubitul ei au numai motive de sărbătoare. Cei doi au împlinit trei ani de relație, iar Cireșica a postat un filmuleț adorabil pe contul ei de Instagram și i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste tatălui fetiței sale. 

Nicole și Florin Popa au o relație de trei ani și, în câteva luni, urmează să devină părinții unei fetițe. Viitoarea mămică a ținut să marcheze aniversarea relației cu un filmuleț cu ei doi postat pe Instagram și o declarație de dragoste. ”Pe 2 august am devenit DOI. Astăzi, trei ani mai târziu... ne iubim toți TREI”, a scris Cireșica în dreptul imaginilor în care iubitul ei o sărută și îi mângâie burtica de gravidă. 

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul tatălui lui Nicole Cherry și s-au ”tatonat” ceva timp până când și-au dat seama că s-au îndrăgostit unul de celălalt. Florin Popa este cu opt ani mai mare decât iubita lui, iar Nicole Cherry a spus în trecut că el a ajutat-o să se maturizeze și că se simte pregătită să întemeieze o familie cu el. În urmă cu câteva luni, cei doi au dat vestea că urmează să fie părinți. Fetița lor se va maște în luna decembrie, chiar în perioada în care mămica ei împlinește 23 de ani. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)