Nicole Cherry este una dintre graviduțele norocoase, se bucură de o sarcină ușoară și își împarte timpul între vacanțe și proiecte. Însă nu a fost așa de la început, iar Cireșica a vorbit despre provocările cu care a avut de-a face la începutul sarcinii cu fetița ei. 

Nicole mai are patru luni până când își va ține în brațe fetița, dar plănuiește să rămână activă până la finalul sarcinii. Ajunsă în al doilea trimestru, Cireșica se bucură din plin de statutul de viitoare mămică și este în continuare foarte activă. Însă lucrurile nu au fost roz de la început, iar artista a povestit că a experimentat stări de rău specifice sarcinii, la început. Multe femei însărcinate se confruntă cu grețuri în primele trei luni, iar Nicole Cherry nu a făcut excepție. ”În primele luni a fost groaznic, pentru că nu-mi mai plăcea să mănânc nimic din ce mâncam înainte, dar după mi-am revenit ușor, ușor. Acum, la cinci luni, sunt vis”, a spus viitoarea mămică, la un moment dat, pe stories. 

Nicole Cherry, criticată de fanii de pe TikTok că este însărcinată. ”Ce exemplu dai tu?”

La 22 de ani, Nicole Cherry trăiește o poveste de dragoste intensă cu un bărbat cu opt ani mai mare decât ea și au simțit că a venit momentul să își mărească familia. Artista a spus că bebelușa a fost dorită și așteptată și că se bucură că va fi o mămică tânără. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)