Nicole Cherry este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi și chiar dacă are doar 20 de ani, aceasta a simțit de mai multe ori că trebuie să schimbe anumite lucruri la ea.

Fanii artistei au spus că sigur și-a operat nasul, dar ea a declarat că și-a făcut o singură operație, despre care a mai și vorbit. Artista a apelat la medicul estetician, pentru că și-a dorit să scape de gușă.

"Mi-am făcut acea procedură la guşă, pe care am şi recunoscut-o. Ulterior, am auzit că mai mulți doctori esteticieni şi-au dat cu presupusul şi au analizat pozele mele de pe Instagram şi că şi-au dat seama din pozele alea că eu de fapt mi-am făcut nasul. Dacă mi-l făceam, era bine, nici nu mă învinețeam, după o săptămână eram perfectă. E o operație foarte grea, şi în primul rând, m-ar speria operația în sine şi faptul că ar trebui sa iau o pauză destul de mare de la activitatea mea şi nu pot să-mi permit momentan să fac lucrul acesta. Nu-l văd ca pe un mare defect şi mă şi sperie că poate nu-mi place rezultatul final, asta mă sperie cel mai tare când vine vorba despre o operație la față. Nasul e chiar în centru, îți poate schimba totul.", a spus ea.

"Eu sunt ok cu operațiile estetice, până la un punct. Dacă nu se întrece măsura şi până la urmă chiar este nevoie, eu zic da. Dacă pe tine te face să te simți mai bine, do it! Nu sunt contra şi mi se pare că până la urmă e important să fim noi împăcați cu aspectul nostru fizic. Unele persoane ajung să se urâțească din fete foarte frumoase şi asta nu ar trebui să se întâmple", a mai delcarat Nicole.