Nicole Cherry și-a pus pe gânduri fanii de pe Instagram, după ce a apărut pe stories cu un inel misterios pe deget. Cireșica poartă o bijuterie care arată ca o verighetă și mulți s-au întrebat dacă ea și iubitul ei s-au căsătorit în secret. 

Nicole și-a luat prin surprindere fanii de pe Instagram săptămâna trecută, când a anunțat că este însărcinată. Artista și iubitul ei, Florin Popa, urmează să devină părinții unei fetițe până la sfârșitul anului, iar Cireșica trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Nicole a profitat de weekend și a dat o fugă la mare, împreună cu o prietenă apropiată. Deși nu a fost vreme de plajă, viitoarea mămică s-a relaxat și a postat câteva imagini pe stories. Cei care o urmăresc pe Instagram au observat însă un detaliu interesant: Nicole Cherry poartă un inel tip bandă, foarte asemănător cu o verighetă. Acest lucru i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva Nicole Cherry și tatăl viitoarei fetițe s-au căsătorit în secret. 

Meet the father! Cine este și cu ce se ocupă Florin Popa, iubitul lui Nicole Cherry. Cei doi vor avea o fetiță

Cântăreața de 22 de ani și iubitul ei formează un cuplu de mai bine de doi ani și jumătate. Florin este mai mare decât Nicole cu opt ani și are o afacere proprie. Cireșica a povestit că îl cunoștea pe Florin din adolescență și că tatăl ei a fost cel care le-a făcut cunoștință. Nicole trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei și nici pe plan muzical nu îi merge rău: artista a lansat piesa ”Scrie-mi pe suflet” în ziua în care a anunțat că este însărcinată, iar melodia a ajuns pe locul 1 în trending. Piesa a adunat 1,5 milioane de vizualizări în cinci zile de la lansare. 

Așa arată inelul care i-a pus pe jar pe fanii artistei: