Nicole Cherry s-a săturat să i se spună ba că este prea tânără pentru a deveni mamă, ba că nu știe dacă va rămâne alături de iubitul ei pentru tot restul vieții, așa că a pus punctul pe ”i” și le-a dat replica celor care au ceva de comentat.

Nicole Cherry trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu iubitul ei, Florin Popa, de mai bine de trei ani. Cireșica a simțit că el este alesul și au decis să își mărească familia, iar în luna decembrie urmează să vină pe lume fetița lor, care va purta numele Anastasia. Nicole s-a confruntat cu numeroase critici de când a a anunțat că este însărcinată, dar le-a închis gura haterilor de fiecare dată. 

Nicole Cherry a răspuns la cele mai mari curiozități ale fanilor. Când urmează să nască?

Viitoarea mămică a fost invitată recent la o emisiune TV, unde a vorbit despre ”îngrijorarea” principală a celor care au criticat-o: că s-ar putea despărți, la un moment dat, de tatăl copilului ei. ”Eu de obicei am făcut ce m-a tăiat pe mine capul, n-am ascultat pe nimeni. Când îmi zicea cineva că de ce mă gândesc că o să rămân mereu cu Florin spuneam de ce să nu mă gândesc că o să rămân mereu cu Florin și dacă nu o să rămân, o să fiu la fel de fericită. Când am decis să fac un copil a contat că am pe cine să mă bazez, pe Florin. Mi-am dorit acest copil, el are 31 de ani, el e bărbatul cu care vreau să rămân”, a spus Cireșica. 

Artista a intrat în ultimul trimestru de sarcină, iar fetița ei urmează să vină pe lume la începutul lunii decembrie, chiar în perioada în care mama ei împlinește 23 de ani. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)