Nu de puține ori Nicole Cherry a declarat că dorința ei cea mai mare este să intre pe piața muzicală din Statele Unite ale Americii și să cucerească topurile de acolo. Primul pas este ca și făcut.

Nicole Cherry va participa la un festival din Las Vegas, apoi se va muta în Los Angeles, pentru a compune muzică alături de artiști internaționali.

O să fiu plecată o lună în America. O să am și niște sesiuni acolo, dar în prim plan este Festivalul European din Las Vegas, la care sunt și eu invitată și mă bucur din suflet pentru că e cumva o oportunitate pentru mine, îmi deschide drumul către acel teritoriu”, a declarat Nicole.

Deplasarea în America nu se datorează exclusiv festivalului. Nicole și-a programat câteva întâlniri cu artiști internaționali, cu care va încerca să compună melodii. „M-am gândit să filmez și un videoclip, dar mi-am cam aglomerat șederea acolo, pentru că mă duc să compun multă muzică, am deja stabilite aceste sesiuni. În Vegas sunt la festival, iar în Los Angeles o să am o singură zi, cred, să mă plimb, în rest o să stau în studio”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💙

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry) on