Nicole Cherry îi ține la curent pe fanii ei cu tot ceea ce face. Artista nu a făcut excepție de la regulă nici de această dată, atunci când a povestit pe Insta stories momentele neplăcute prin care a trecut.

Nicole știe că tehnolgia face minuni, așa că de această dată a profitat de cei 2 milioane de urmăritori pentru a rezolva o întâmplare mai puțin plăcută prin care a trecut tatăl ei. În timp ce se afla într-un magazin, tata Cherry a rămas fără telefon, iar la o privire aruncată pe camerele de supraveghere a văzut cine i l-a furat.

Nicole nu a stat pe gânduri și i-a anunțat pe fanii de pe Instagram de nefericitul eveniment, în speranța că cineva care o cunoaște pe autoare ar putea să înapoieze telefonul. Cireșica nu era îngrijorată de valoarea telefonului, ci de informațiile și datele pe care tatăl ei le avea stocate.

”Doamna de 50 de ani care l-a furat, ar face bine să-l înapoieze. Am văzut totul pe camerele de supraveghere și sper ca vreun copil sau nepot de-al doamnei să vadă story-urile și să îi spună. Sunt din ce în ce mai dezămăgită de ceea ce se întâmplă și am numai cuvinte urâte la adresa acestor oameni.”, a spus Cireșica pe Instagram.