Nicole Cherry este una dintre cele mai active artiste de la noi în online. Cireșica își ține mereu fanii la curent cu ceea ce face și aproape nu trece zi fără ca aceasta să nu posteze pe Instagram.

Nicole are pe Instagram o comunitate de două milioane de urmăritori pe care se poate baza oricând. Artista postează aproape zilnic imagini pe contul personal, iar pe lângă sutele de mii de aprecieri, mai apar și câteva critici la adresa ei.

Cireșica este destul de matură și știe că nu trebuie să puna la suflet vorbele răutăcioase. De data aceasta, Nicole nu s-a mai putut abține și se pare ca a urmat exemplul colegei sale, Delia. Artista s-a săturat de replicile dure la adresa ei și de critici, așa că nu a mai stat pe gânduri. 

”Astăzi este ziua hate-ului. Sunt urâtă nemachiată. Nu mai știu ce mesaje am primit. Mi-e prea foame ca să mă mai uit acum. Mă enervez și am zis că mai bine să mănânc și după o să zic ceva amuzant. Vă las pe voi fetelor să fiți alea frumoase, nemchiate și împlinite. Că voi toate sunteți împlinite așa și superbe aici pe Instagram, dar în realitate, muriți de grija altora. Eu prefer să fiu urâtă dar… să nu mor de grija altor persoane. Că nu mă ajută cu nimic.”, a spus Nicole Cherry pe Insta stories. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Setul 24/7 in curand @yllaofficial 🖤 #streetstyle #ylla #newproduct #newarrivals #goddess #new #fashion #black #set

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry) on