Nicole Cherry va deveni mămică pentru prima dată în lunile care urmează și a dat vestea în cel mai adorabil mod, pe Instagram. Cireșica așteaptă o fetiță, iar presa a speculat că este însărcinată încă dinainte ca ea să facă anunțul oficial. 

Partea cea mai tare este că Nicole Cherry a dat un indiciu important pe Instagram, cu câteva săptămâni înainte de a face anunțul oficial. Nicole a postat pe Instagram, în luna aprilie, un selfie în lift în care apare alături de iubitul ei, Florin Popa. Poza a fost făcută exact în ziua de Florii, iar Cireșica a postat-o împreună cu o urare pentru iubitul ei, care și-a sărbătorit ziua de nume. Cei doi zâmbesc larg, în timp ce Florin îi ține mâna pe burtică. Pe atunci încă nu știa nimeni că cei doi îndrăgostiți urmează să devină părinți. 

Meet the father! Cine este și cu ce se ocupă Florin Popa, iubitul lui Nicole Cherry. Cei doi vor avea o fetiță

Nicole Cherry a dezvăluit că așteaptă o fetiță, care urmează să se nască la sfârșitul anului. Artista are 22 de ani și este într-o relație cu tatăl fetiței ei de doi ani. Tatăl lui Nicole a fost cel care le-a făcut cunoștință, pe vremea când Cireșica avea 16 ani. Cei doi au început să iasă împreună câțiva ani mai târziu, iar acum urmează să își mărească familia. 

Aceasta este fotografia pe care a postat-o Nicole Cherry și nimeni nu și-a dat seama că este însărcinată:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)