Priyanka Chopra și Nick Jonas formează unul dintre cele mai frumoase cupluri ale momentului. În ciuda faptul că ea este cu 10 ani mai mare decât el, cei doi au planuri mari: vor să se căsătorească și să facă copii.

Deși relația lor a început în urmă cu câteva luni, Nick și Priyanka s-au logodit deja și au stabilit și data nunții. Actrița, în vârstă de 36 de ani, și cântărețul de 26 de ani, se vor căsători pe 1 decembrie, în India, după doar 7 luni de relație.

ȘAPTE vedete care au ieșit din casă în lenjerie intimă. Tu ai avea curaj?

Potrivit The Sun, fericitul eveniment va avea loc în Jodhpur, la palatul regal Umaid Bhawan Palace, o locație impresionantă și extrem de luxoasă. Palatul are 347 camere, fiind una dintre cele mai mari reședințe private de pe planetă, și include un hotel considerat a fi în primele trei din lume. 

Nick și Priyanka s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun, iar în mai 2017 s-au afișat împreună MET Gala. Artistul a povestit apoi că pe vremea aia erau doar prieteni: „Viețile noastre se cam duceau în direcții separate“, a spus Jonas, într-un interviu cu Jimmy Fallon.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prayer, family and loved ones as the foundation to this new chapter. 🇮🇳

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas) on