Pe Mariah Carey o putem trece liniștiți pe lista tradițiilor pentru Crăciun. După ce ani la rând ”All I want for Christmas is you” a răsunat în aproape toate difuzoarele, acum, artista pregătește ceva fresh.

Set your reminder! Nu, nu vine Moș Crăciun, dar vine Mariah Carey! Artista a fost destul de inspirată în pandemie, iar după lansarea cărții, Mariah mai are o surpriză pentru fani. Va lansa pe 4 decembrie o nouă piesă de Crăciun, ”Oh Santa”, iar asta nu este toată surpriza. Mariah va colabora cu Ariana Grande și cu Jennifer Hudson pentru această piesă. Bine gândit! Mai mute artiste, mai mulți fani, mai multe vizualizări!

În 2019, ”All I want for Christimas is you” i-a purtat noroc artistei. Piesa a intrat în Cartea Recordurilor și a fost desemnată cel mai bine clasat cântec pentru sărbători în topul Boillboard Hot 100 al unui artist solo, cel mai accesat cântec pe Spotify în 24 de ore (cu peste 10,8 milioane de accesări în luna decembrie a anului trecut) și cântecul de Crăciun care a stat cele mai multe săptămâni în Top 10 single-uri din Marea Britanie.