În ultima perioadă se pare că fanii Mirei sunt din ce în ce mai greu de mulțumit. După ce i-au criticat noul look pe Instagram, acum s-au mutat pe Youtube, acolo unde secțiunea de comentarii nu duce lipsă de replici răutăcioase.

Proaspăt întoarsă din vacanță, Mira și-a tras look nou și a filmat și videoclip. ”Nave spațiale”, cea mai recentă piesă a artistei se bucură de un videoclip one-shot și este o premieră pentru artistă. Piesa sună foarte bine, iar artista a primit laude pentru inițiativă, rezultat, dar și voce. 

Sub acoperire. Uite cu ce nume s-a lansat Mira în muzică! Pariu că de unele piese ai uitat!

”Îmi place să cred că îmi suprind fanii cu fiecare ocazie, iar de această dată m-am gândit că surpriza mea pentru voi de Dragobete să fie o melodie de dragoste, de «dragoste cu năbădăi».Clipul am hotărât să fie pe măsură și mi-am dorit foarte tare să realizez un One Shot care a ieșit exact cum mi-am imaginat.”, declara Mira.

În timp ce unii s-au arătat mulțumiți de piesă, alții, mult mai pretențioși au sărit cu replici răutăcioase. Fanii Mirei au comentat într-un număr destul de mare faptul că piesa ”Nave spațiale” seamănă foarte mult cu ”Ce-ți cântă dragostea” de la Roxen și cu ”Cum sună liniștea” de la Iuliana Beregoi.

Hmmm... tu ce zici? Seamănă? Dă-le play!