După ce a lansat un documentar și un album, inspirată de cea mai dificilă perioadă din viața ei, Demi Lovato trece la nivelul următor. Artista și-a anunțat fanii că își face podcast, iar trailer-ul este deja aici.

Demi Lovato trece printr-o perioadă extrem de productivă din punct de vedere profesional. Artista a lansat recent un documentar și un album intitulate ”Dacing With The Davil” și inspirate din cea mai dificilă experiență a ei. Demi e pe cai mari și a găsit inspirație pentru încă un proiect: podcast. Proiectul la care artista lucrează se intitulează ”4D with Demi Lovato” și le promite celor care îl vor urmări o experiență inedită. Demi nu a dat prea mult din casă, dar cu siguranță își va surprinde fanii în mod plăcut cu podcastul. Primul episod apare pe 19 mai. 

S-a lăsat cu lacrimi! Demi Lovato a vorbit despre despărțirea de logodnicul ei și a plâns în hohote

Demi a dat lovitura recent cu albumul ”Dancing With The Devil”, un material discografic care conține piese cu mesaj puternic, inspirate din întâmplările din viața artistei din ultimii ani. Odată cu albumul, Demi a scos și un videoclip și un film documentar, în care a recreat noaptea care a dus-o la un pas de moarte. Artista a refăcut filmul evenimentelor din seara în care o supradoză de droguri a băgat-o în comă și i-a provocat un atac de cord și trei atacuri cerebrale.