Mâine, așteptarea va lua sfârșit pentru toți fanii „La casa de papel”. Serialul va reveni cu ultimele episoade din sezonul cinci și, la cum s-a prezentat acțiunea până acum, cu siguranță vom avea parte de multe surprize.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că serialul produs de Alex Pina are fani în toată lumea. Printre ei se află și Ed Sheeran. Artistul nu a mai rezistat și a îmbrăcat costumul roșu în speranța că va avea șanse să intre în gașca lui El Profesor.

„Bună, sunt Ed Sheeran. Sunt atist și compozitor de origine britanică și astăzi dau audiție pentru gașca lui El Profesor. Am venit pentru că am auzit că se caută varianta britanică care să-l înlocuiască pe Berlin. M-am gândit că ma potrivesc de minune. Pentru început, nu vreau să te enervez, dar cred că ar trebui să schimbăm numele personajului din Glasgow în Ispwich.” și-a început Ed Sheeran momentul.

Întregul videoclip este postat pe TikTok și face parte din promovarea serialului. Dacă nu ai văzut cum s-a descurcat Ed la audții, poți arunca o privire aici!

 

@netflix

@edsheeran auditions for the role of Ipswich in ##MoneyHeist

♬ original sound - Netflix