The Weeknd nu ia pauză deloc. Artistul încă mai culege laudele albumului ”After hours”, dar asta nu înseamnă că nu are și alți ași în mânecă. The Weeknd a pus punct erei ”After hours” și va lansa vineri piesă nouă.

”Take a breath”, piesa pe care The Weeknd o va lansa vineri se anunță a fi una cu totul și cu totul specială, mai ales că marchează începutul unei noi ere muzicale. Artistul a lansat în 2020 albumul ”After hours” și deși a primit zeci de premii pentru acel material, una dintre cele mai mari supărări ale lui The Weeknd a fost că nu s-a regăsit pe lista nominalizaților la Grammy.

În mai, la gala Billboard Music Awards unde a primit 10 trofee, The Weeknd a precizat că „epoca After Hours s-a terminat” şi că „vin zorii”, lăsând să se înțeleagă că urmează un nou capitol în cariera sa. În videoclipul de vineri, fanii vor avea ocazia să le vadă pe Sydney McLaughlin, Dalilah Muhammad, Athing Mu şi Gabby Thomas, atletele din State care participă la Olimpiada de la Tokyo. 

Pe lângă acest nou videoclip, The Weeknd mai are o surpriză pentru fani. Artistul se implică în producerea unei serii pentru HBO. ”The Idol” va fi pusă în scenă cu ajutorul a două nume puternice, Reza Fahim și Sam Levinson, cei care au produs și serialul de succes ”Euphoria”. The Weeknd nu este la prima tangență cu lumea cinematografică. Artistul a mai apărut și în ”American Dad”, acolo unde s-a interpretat pe sine, iar dacă este să analizăm videoclipurile lui acolo unde se implică trup și suflet, putem spune că are viziune.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Weeknd (@theweeknd)