Relația dintre G-Eazy și Ashley Benson a fost mereu una cu năbădai. Cei doi nu au declarat niciodată nimic oficial despre sentimentele lor, așa că fanii au fost mereu liberi să creadă ce vor. Fix asta s-a întâmplat și acum!

G-Eazy și Ashley Benson au avut mereu o relație bazată pe ”du-te, vino!”. Dacă la începutul anului, fanii lor au aflat că cei doi nu mai formează un cuplu, acum, se pare că au parte de vești bune. Actrița din Pretty Little Liars și rapperul s-au afișat din nou împreună, iar asta i-a făcut pe urmăritori să creadă că s-au împăcat. 

La aproape trei luni de la despărțire, G-Eazy și Ashley Benson au fost surprinși împreună pe străzile din Los Angeles. ”Ashley l-a iertat pe G și a decis să dea uitării cearta de la începutul anului. S-au simțit foarte bine în timp ce au luat cina la un restaurant”, a declarat o sursă pentru E!

G și Ashley urmează să apară împreună într-un film pe care l-au filmat înainte de cearta de la începutul acestui an. Pelicula se numește ”18 & Over”, iar G-Eazy s-a ocupat și de coloana sonoră.