După interviul care a făcut înconjurul internetului și al televiziunilor din toată lumea, Prințul Harry și Meghan Markle trec la nivelul următor și au bătut palma cu Netflix, pentru un proiect în care vor apărea. Zvonurile apărute după renunțarea la titlurile regale prind contur, iar acum au apărut primele detalii despre proiectul original Netflix care îi va avea în centrul atenției pe Meghan și pe Harry. 

Chiar dacă și-a luat adio de la actorie odată cu intrarea în familia regală britanică, Meghan Markle nu s-a putut ține departe de platourile de filmare și, după ce ea și Harry au renunțat la titlurile regale, au bătut palma pentru un proiect video de proporții. Cei de la Netflix au anunțat pe contul lor de Twitter că Harry și Meghan vor fi în centrul atenției într-un documentar despre jocurile Invictus de anul viitor. Prințul Harry este ambasadorul competiției sportive care se adresează persoanelor cu dizabilități și a fost prezent la toate edițiile, din 2014 și până în prezent. 

#SupportMeghan. Vedetele au reacționat după interviul acordat de Meghan și Prințul Harry. Ce mesaje au primit cei doi?

Proiectul pe care îl pregătește Netflix se va intitula ”Heart Of Invictus” și va documenta pregătirea sportivilor pentru jocurile din 2022. Prințul Harry va fi producător executiv, dar va apărea și în film, iar presa internațională scrie că suma pentru care Harry și Meghan au bătut palma cu Netflix este una de ordinul milioanelor de dolari.