Cleopatra Stratan este o artistă cameleonică, iar look-urile diverse pe care le abordează și le postează pe social media sunt cea mai bună dovadă în acest sens. Iubita lui Edward Sanda a postat recent o fotografie cu care și-a cucerit fanii de pe internet, datorită look-ului de inspirație latino.

Cleopatra și-a pus pe jar urmăritorii cu o fotografie în care apare alături de două dansatoare, iar în descriere a scris: ”latino vibes”. Artista a purtat o rochie asimetrică, cu umerii goi, bijuterii aurii și machiaj îndrăzneț, cu ruj roșu. Mulți dintre cei care au văzut fotografia s-au dus cu gândul la o nouă piesă, posibil o melodie cu influențe latino pe care o pregătește Cleopatra. Artista nu a dat din casă mai mult și nu a spus despre ce proiect este vorba. 

Remember ”Ghiță”? După 10 ani, Cleopatra Stratan a îmbrăcat celebra rochie cu buline. Uite cât de bine îi stă!

Cântăreața de peste Prut a lansat recent melodia ”Vorba de tine”, o piesă la a cărei orchestrații a lucrat cu iubitul ei, Edward Sanda. Melodia a fost lansată pe 12 aprilie și a adunat deja 300.000 de vizualizări. Cleopatra își surprinde constant fanii cu fel de fel de surprize, iar recent le-a arătat ținuta pe care a purtat-o în videoclipul de la ”Ghiță” și a îmbrăcat un model identic, replicat după celebra rochiță cu buline albe și roșii.

Ce zici, arată bine cu look-ul de inspirație latino?