Roxen nu are nevoie de prea multe prezentări. Adolescenta a cucerit publicul cu piesele ei care au milioane de vizualizări pe Youtube, iar participarea la Eurovision a fost unul dintre cele mai imporante momente din cariera ei. 

Participarea lui Roxen la Eurovision a împărțit fanii în două categorii: cei care au susținut-o și cei care au criticat-o pentru moment, dar și pentru faptul că nu a reușit să se califice în finală. Roxen a trecut peste acest moment, iar de când a revenit în țară, a început să fie din ce în ce mai activă pe TikTok. Artista are un mod un pic diferit de a posta, nu recrează dansurile sau trenduri, ci răspunde la toate mesajele și întrebările primite. La toate.

Recent, Roxen i-a uimit pe toți atunci când s-a afișat pe TikTok cu un look nou, total diferit față de cum erau obișnuiți fanii ei. Artista s-a tuns foarte scurt și are și un breton la fel scurt. Cei care o urmăresc pe Roxen sunt destul de încântați de îndrăzneala ei și, chiar dacă au existat guri rele care au asemănat-o cu Neti Sandu, artista nu pune la suflet, ba mai mult, este din ce în ce mai încrezătoare în look-ul ei. 

Roxen este foarte transparentă cu fanii ei și tot de la ea aceștia au avut ocazia să afle acum câteva luni despre boala de care suferă: ”Cel mai important moment a fost când aveam aproape 14 ani și am fost diagnosticată cu boala Lyme într-o stare destul de avansată. În acel moment am știut că trebuie să fac ceva cu viața mea și să trăiesc fiecare moment ca și cum este ultimul. Am muncit foarte mult și de acolo am luat ”Amnesia” pentru că am încetat să mai am grijă de mine. Mintea îmi zicea să îmi urmez visurile. Am muncit atât de mult încât aproape că m-am pierdut pe drum.”, declara Roxen în backstage la Eurovision pentru Nikkie Tutorials.

 

Ce zici? Îi stă bine așa?

@roxen Reply to @mutulica.subiect ♬ original sound - ROXEN