Maluma a pus pe pauză, pentru o seară, turneul Papi Juancho și a participat la cel mai tare eveniment dedicat modei. Pretty boy a pășit pe covorul crem de la Met Gala, iar ținuta și noul look au întors privirile multor domnișoare. 

Lumea bună din muzică, actorie, online și sport a participat luni seara la cea mai tare gală dedicată modei. Doamnele și domnișoarele au ales ținute cu care s-au asigurat că nu trec neobservate, dar nici domnii nu s-au lăsat mai prejos. Maluma s-a pregătit temeinic pentru eveniment și chiar și-a schimbat culoarea de păr. Maluma s-a vopsit blond special pentru apariția de la Met Gala, după ce cu doar o zi înainte apăruse pe scenă în cadrul turneului din S.U.A. cu părul șaten. 

Artistul columbian a ales și o ținută extravagantă, în ton cu tematica evenimentului. A apelat la casa de modă Versace și a purtat o pereche de pantaloni și o geacă din piele roșie, cu inserții aurii. Papi Juancho a venit la eveniment chiar cu designer-ul care i-a creat ținuta și s-a afișat pe covorul de la intrare alături de celebra Donatella Versace.