Alex Velea e în trending, nu doar cu piesele, ci și cu aparițiile. Iubitul Antoniei este un adevărat fashion icon masculin nu doar în materie de haine, ci și in materie de look-uri.

Alex Velea se poate lăuda cu o familie frumoasă, cu sute de mii de fani și cu o carieră de zeci de ani. Chiar dacă în ultima perioadă a schimbat genul muzical, Alex s-a menținut în topuri și în preferințele fanilor. Artistul face ce face și ține pasul și cu trendurile în materie de fashion, iar look-urile lui din ultima vreme i-au uimit pe fani.

Velea a lansat piese pe bandă rulantă, iar asta nu e tot. În ultimele opt săptămâni, Alex și-a schimbat look-ul de opt ori. Artistul s-a vopsit verde în cap cu nuanțe de negru, iar freza lui seamăna foarte mult cu cea a lui J Balvin. Dar asta nu este singura schimbare. Iubitul Antoniei a optat mereu pentru culori puternici, neon cu model și cu siguranță îi va inspira și pe unii dintre fanii lui. 

Imaginea cu cele opt look-uri a fost postată de Alex Constantin, cel care se ocupă de părul lui Velea de ani buni, iar rezultatele au fost wow de fiecare dată.