Blue Ivy devine din ce în ce mai activă și îi calcă pe urme mamei sale celebre. Micuța nu s-a rezumat doar la cariera muzicală, ci și-a făcut debutul și în industria de fashion.

La cei 9 anișori pe care îi are, Blue Ivy are cu ce se lăuda. Anul trecut, micuța a fost nominalizată pentru prima dată la categoria BET HER Award, a plecat acasă cu premiul și astfel a devenit cea mai tânără câștigătoare din istoria BET Awards. Acum, Blue Ivy și-a făcut debutul în industria de fashion și apare în promo-ul de promovare al colecției pe care mama ei, Beyonce a lansat-o în colaborare cu Adidas.

Blue a cucerit inimile tuturor urmăritorilor, iar, de departe, cel mai mare admirator al micuței este chiar bunica ei, Tina Knowles. ”Nepoata mea arată ca un super model”, a comentat mama lui Beyonce pe Instagram. 

Pentru colecția Adidas x Ivy Park: Icy Park, Beyonce a folosit ca sursă de inspirație sezonul de iarnă și au fost folosite culori reci, în nuanțe reflectorizante, dar și roșu seducător. Colecția s-a lansat pe 19 februarie și, chiar dacă este sport, cu siguranță este și una fashion. Anul acesta, Beyonce a decis să o invite pe Hailey Bieber să fie una dintre imaginile colecției, iar shooting-ul realizat de soția lui Justin este wow!