Pentru Mira replica ”blondes do it better” nu mai are aplicabilitate. După o lungă perioadă în care și-a întrebat fanii dacă să revină sau nu la culoarea ei naturală, artista și-a luat inima-n dinți și a trecut pragul salonului.

Mira este una dintre artistele care nu se feresc de provocări stilistice. De-a lungul timpului, Mira a apelat la diverse artificii, la schimbări permanente sau temporare, toate cuminți și care au fost mereu pe placul fanilor. Cea mai recentă schimbare de look a ei, și anume cele două șuvițe blonde nu au prea fost pe placul fanilor care au început imediat să îi sugereze să revină la culoarea anterioară.

Mira a mers într-un final la salon să își shimbe culoarea părului, iar asta nu doar din cauza reacțiilor primte de la fani, ci și pentru că deja avea probleme cu părul. ”Abia s-a obișnuit lumea cu mine cu acest nou look și deja simt nevoia să mă întorc la culoarea mea naturală cu totul. Nu știu dacă observați, dar deja mi s-a rupt părul. Blondul este cel mai oribil lucru de întreținut! Este atât și frumos și atât de complicat, mai ales dacă ai firul subțire cum îl am eu.”, a spus Mira pe Insta story.

Artista a apelat la Sorin Stratulat, unul dintre preferații vedetelor atunci când vine vorba de păr și a optat pentru nuanța caramel, potrivită pentru sezonul de vară.