Mira este puse pe fapte mari anul acesta. Artista a început deja să facă schimbări în viața ei și primul lucru asupra căruia s-aa oprit a fost părul. Mira a mers la bunul ei prieten Sorin Stratulat și a plecat de la salon cu un look mai fresh ca niciodată.

Mira a ieșit din carantină și deja și-a îndeplinit prima dorință. Anul 2022 este anul schimbărilor, așa că artista și-a luat inima-n dinți și a renunțat la blond în detrimentul unei culori mult mai închise. Mira s-a vopsit, a optat pentru o nuanță apropiată de cea naturală și și-a aplicat și extensii. Buclele Mirei i-au cucerit pe fani care nu au întârziat să o complimenteze.

Artista se pregătește intens de vacanță. După ce a ratat prima plecare din cauză că a fost depistată cu Covid, acum este mai hotarâtă ca niciodată să se relaxeze departe de casă. Mira și-a pregătit bagejele pentru Maldive cu mult timp în urmă și de abia aștepta să se bucure de soare și temperaturile ridicate.

„Mă declar cel mai ghinionist om de pe planetă. Mâine, zburam spre Maldive și, bineînțeles că trebuia să fac PCR-ul. Și am făcut PCR-ul. Eu am simțit de câteva zile că nu sunt bine, că am avut frisoane, am avut stări febrile. Mi-am făcut patru teste rapide și toate negative și mă tot rugam la Dumnezeu să nu fie, să nu fie.”, le povestea Mira în urmă cu o săptămâna fanilor de pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MIRA #divina (@mira)