Un nou sezon, o nouă freză, asta este ideea pe care se bazează Maluma. Artistul a luat o mică pauză de la concerte și a decis să se reinventeze. Cum cel mai ușor este să intervină la nivelul podoabei capilare, pretty boy dirty boy a făcut din nou o extravaganță.

Maluma este de neoprit. Artistul este mereu în pas cu moda, iar atunci când nu urmează trend-urile, se asigură că el este cel care le dă. Pretty boy a decis să este timpul pentru o schimbare și a început cu părul. Fanii lui Maluma știu că acesta nu este foarte constant atunci când vine vorba de asta.

Artistul a trecut de la șuvițe, la codițe, păr lung și șaten, la păr scurt și roz, iar schimbarea de acum le depășește pe toate. Acesta și-a făcut o inimă roșie în cap și a filmat întreg procesul pentru a-l pune pe TikTok. Fanii s-au arătat foarte încântați de alegerea lui Maluma și de abia așteaptă să vadă care este mișcarea următoare.

Fanii îl pot vedea la începutul anului 2022 pe Maluma în rolul vieții lui. ”Marry me”, comedia romantică în care Jennifer Lopez joacă rolul iubitei lui pretty boy este așteptată cu sufletul la gură de milioane de fani.

@papijuancho

Quiero aprovechar este video para agradecerle al @elboribarber y a todos los barberos en el mundo por su arte 💈 son unos duros… sin Ustedes la industria no existiría. Que vivan los barberos AMÉN 🙏🏻

♬ sonido original - Juan Luis