Alina Eremia nu duce lipsă de inventivitate. Artista este extrem de cameleonică atunci când vine vorba de look-uri, iar fanii ei deja s-au obișnuit cu surprize din partea ei.

Alina Eremia strikes again! Artista are agenda plină cu proiecte și shootinguri, așa că fanii sunt cu ochii pe ea să vadă rezultatele. Alina lucrează cu cei mai buni specialiști din domeniul pe partea de beauty și hair și tot ei sunt cei care s-au ocupat și de look-ul ei de la cea mai recentă ședință foto. Ana Cucută și Adonis Enache, preferații vedetelor au reușit să ofere apariției artistei un touch fresh, iar de departe cea care a atras atenția a fost peruca. Alina a optat pentru o perucă scurtă, portocalie și a reușit să atragă toate privirile.

Artista iubește să se joace cu diferițe culori atunci când vine vorba de păr și nu de puține ori și-a făcut apariția pe Instagram purtând cele mai îndrăznețe peruci. Pe cât de curajoasă este atunci când vine vorba de peruci, pe atât de clasică este atunci când vine vorba de părul ei natural. Artista a făcut acum câțiva anii trecerea de la șaten la blond, iar de atunci a rămas fidelă acestei culori.

Ți-ar plăcea să o vezi pe Alina mereu așa?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Eremia (@alinaeremia)