Camila Cabello este mai hotarâtă ca niciodată să treacă peste etapa cu Shawn Mendes. Cei doi au declarat că vor rămâne în continuare prieteni și nu exclud posibilitatea unei colaborări, dar Camila pare că deja și-a dat restart. Și cum orice femeie care este pregătită de schimbări mari începe cu părul, fix asta a făcut și artista.

Camila Cabello și-a surprins fanii de Instagram cu cea mai recentă postare. Artista a renunțat la culoarea naturală de păr și a optat pentru o culoare mult mai deschisă, cu accente de baby blue. Cei care au văzut postarea Camilei sunt de părere că este doar un artificiu stilistic făcut special pentru a se asorta cu rochia. Permanent sau temporar, noul look îi vine de minune Camilei și niciodată nu este prea târziu să încerci ceva nou.

După mai bine de doi ani de relație, o izolare pe care au petrecut-o împreună, dar și multe piese pe care le-au scris unul despre altul, Camila și Shawn Mendes au declarat că s-au despărțit. Cei doi au făcut anunțul chiar pe Instagram, acolo unde au milioane de urmăritori.

”Hei, guys, am hotărât să punem capăt relației noastre, dar vom continua să ne iubim ca și persoane mai mult ca niciodată. Am început relația noastră că cei mai buni prieteni și am încheiat-o la fel. Apreciem enorm suportul vostru de la început și până acum.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by camila (@camila_cabello)