Angelina Jolie și The Weeknd le dau apă la moară, din nou, celor care cred că formează un cuplu. Cei doi au fost surprinși de paparazzii plecând de la o cină romantică pe care au luat-o la un restaurant cu specific italian. 

Primele zvonuri legate de faptul că artistul canadian formează un cuplu cu fosta soție a lui Brad Pitt au apărut în vara acestui an, în luna iunie, mai exact. Cei doi au fost surprinși atunci la un restaurant din Los Angeles, iar acum, istoria se repetă. Chiar dacă niciunul dintre ei nu a confirmat că ar avea o relație, presa de scandal și unii dintre fani s-au grăbit să afirme că nu iese fum fără foc și că ceva-ceva este între ei. 

Serile trecute, The Weeknd și Angelina au fost surprinși în timp ce părăseau un restaurant din Santa Monica. Cei doi au ieșit la cină și, potrivit tabloidelor de peste Ocean, au petrecut mai bine de două ore unul în compania celuilalt. Cei doi au părăsit restaurantul împreună, însă fără să se țină de mână sau să facă gesturi care să îi dea de gol. Amândoi au purtat ținute all black la cină și au plecat fără să dea vreo declarație paparazzilor adunați în fața restaurantului. 

The Weeknd are 31 de ani și a bifat până acum câteva cuceriri celebre: Selena Gomez și Bella Hadid se numără printre iubitele lui. Angelina are 46 de ani și a divorțat în 2019 de Brad Pitt, cu care are șase copii.