Kim Kardashian a trecut demult peste etapa în care avea sentimente pentru Kanye West. Miliardara este în plin proces de divorț de cel care i-a fost odată soș, dar asta nu înseamnă că nu se distrează. Halloween-ul acesta, Kim a decis să îi sperie pe toți și nu cu ajutorul costumului, ci cu noul ei presupus iubit.

Kim Kardashian i-a lăsat pe toți cu gura căscată Halloweenul acesta. Miliardara a mers la celebra petrecere de la Scary Farm și nu a fost singură. Spre uimirea tuturor, Kim a mers cu Pete Davidson, fostul iubit al Arianei Grande. Toate zvonurile despre presupusa lor relație au început să apară atunci când Kim și Pete s-au ținut de mână. Momentul a devenit viral și toată lumea a început să vorbească despre asta. O sursă din anturajul celor doi a decis să rupă tăcerea și a făcut primele declarații pentru People. ”Se învârt în aceleași cercuri, deci e normal ca din când în când să se intersecteze. Sunt doar prieteni.”

Săptămânile trecute, Kim Kardashian a fost invitată la unul dintre cele mai urmărite late night show-uri din S.U.A. Diva de 40 de ani a deschis ediția din 10 octombrie și milioane de ochi au privit-o din fața televizoarelor. Kim a glumit pe seama fostului soț și a dat de înțeles că își lansează candidatura la prezidențiale, dar i-a liniștit imediat pe spectatori și pe telespectatori: ”Glumesc, nu putem avea trei politicient ratați în familie”, făcând aluzie la Kanye și la Caitlyn Jenner, fostul soț al mamei sale.

      sursa foto: HollywoodLife

sursa foto: People