Zendaya a decis să nu își mai țină fanii ca pe jar și să își asume relația. Actrița a fost prinsă cu fel de fel de proiecte și se pare că săgeata lui Cupidon a lovit-o fix când se aștepta cel mai puțin.

Cei care au urmărit cele mai recente proiecte în care apare Zendaya, sigur și-au pus un semn de întrebare cu privire la relația dintre ea și Tom Holland. Dacă la început cei doi declarau că sunt colegi de platou, eventual, cel mult amici, între timp lucrurile au evoluat, iar Zendaya și Tom formează cel mai fresh cuplu de la Hollywood. Fanilor nu le-a venit să creadă, dar dovada supremă a fost o imagine surprinsă de paparazzi în timp ce îndrăgostiții se sărutau în bolidul de peste 100k de euro al actorului.

Zendaya, tribut pentru Beyonce la BET Awards. Actrița a purtat o rochie Versace din 2003

Înainte de acest moment romantic, Zendaya și Tom s-au întâlnit cu Claire Stoermer, mama actriței, semn că relația este una destul de serioasă. Fanii vigilenți au și găsit un nume pentru cuplu: Tomdaya și cred că între cei doi sentimentele există de ceva ani buni. Zendaya și Tom au colaborat pentru prima dată în 2017 pentru super producția “Spider-Man: Homecoming”, în care Tom avea rolul lui Peter Parker, iar Zendaya avea rolul colegei sale de clasă, Michelle. 

”Cei doi au foarte mare grijă să se ferească de ochii curioșilor, dar au mers împreună în vacanță și încearcă să petreacă cât mai mult timp unul în compania celuilalt.”, declara o sursă pentru People în iulie 2017.