Raluka este una dintre cele mai sexy artiste de la noi. Raluka s-a afișat mereu singură, fără compania vreunui bărbat, iar acum se pare că vrea să acorde o șansă iubirii. Artista nu se sfiește și își afișeaze corpul perfect pe Instagram, iar comentariile nu încetează să apară.

Raluka este în centru atenției în ultima perioadă și nu pentru că ar fi scos vreo piesă (deși ar putea să o facă), ci din cauza faptului că a dat naștere unor zvonuri cu privire la o presupusă relație. Cei care stau cu ochii pe Instagramul Ralukăi sigur o observat că artista are un schimb de comentarii destul de interesant cu Pepe. Fanii Ralukăi știu că cei doi sunt colegi pe platourile de filmare de la ”Te cunosc de undeva”, dar nu exclud și posibilitatea unei relații. 

Cea mai recentă imagine postată de Raluka a încins Instagramul, iar Pepe nu s-a putut abține. Poza fără sutien a Ralukăi i-a atras atenția artistului care i-a spus ”Treci acasă că e frig”. Acum, întrebarea care se pune este la care casă? :D

Anul trecut, Pepe a pus capăt mariajului cu Raluca. Artistul a postat un filmuleț pe Youtube în care le-a confirmat urmăritorilor că el și Raluca vor merge pe drumuri separate, dar că se înțeleg foarte bine și că vor rămâne prieteni și după acest pas. 

”E trist, dar adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum. Ne înțelegem foarte bine. Ne-am asumat această separare și vrem să avem o comunicare bună pentru educația copiilor. Suntem doi oameni maturi.” spunea artistul.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raluka (@ralukaofficial)