Între Kim Kardashian și Kanye West lucrurile nu mai pot fi reparate, mai ales că miliardara a fost cea care a făcut pasul cel mare și a depus actele de divorț. În timp ce Kanye vrea să se îmbogățească scoțându-și perechile de încălțări la licitație, Kim pare că nu pierde deloc timpul.

Aproape că nu există divorț care să nu afecteze una dintre persoanele implicate, iar Kim și Kanye cu siguranță nu fac excepție, ci doar ascund asta foarte bine. Kanye s-a mutat demult din reședința unde stătea cu soția lui, semn că nu mai vrea să audă de ea. Kim nu își face griji în privința asta, mai ales că sigur nu duce lipsă de propuneri din partea bărbaților. 

Kim tocmai ce a primit vestea că a intrat în clubul miliardarilor, așa că o petrecere nu strică în acest caz. Fosta soție a lui Kanye West a fost la party-ul de deschidere a unui hotel din Miami și a stat toată seară lângă nimeni altul decât pretty boy, dirty boy Maluma. În timp ce unii fani s-au grăbit să îi cupleze pe cei doi, alții sunt de părere că nu ar forma un cuplu perfect, mai ales că Maluma călătorește mai mereu, iar Kim Kardashian este cu mult mai mare decât el.

Niciodată să nu spui niciodată! Right, Kim?