Ioana Ignat este cea mai recentă artistă care a fost lovită de săgeata lui Cupidon. Ioana se pare că are de ceva timp o relație cu un cunoscut personaj din online și nu numai, iar acum și-a făcut curaj să se afișeze împreună în calitate de iubiți.

Ioana Ignat a ținut departe de ochii curioșilor relații ei de până acum, fie pentru că partenerii nu își doreau expunere, fie pentru că așa a considerat ea că este mai bine. Acum, artista le-a făcut cunoștință urmăritorilor cu noul ei iubit și cu siguranță pentru mulți este o prezență cunoscută. Se pare că Ioana și Sebastian Dobrincu, tânărul milionar din Silicon Valley au depășit friend zone-ul și partea profesională, iar acum formează cel mai fresh cuplu de la noi.

Ioana și Sebastian au lansat la începutul anului piesa ”Inimă naivă”, iar fanii au început să bănuiască încă de pe atunci că între cei doi este mai mult decât o simplă prietenie, mai ales că Sebastian s-a despărțit de Mimi, celebra vloggeriță.

Sebastian este fondatorul aplicației Storyheap și este folosită de Justin Bieber și de Selena Gomez. Storyheap sincronizează platforme precum Snapchat și Instagram, oferind statistici relevante pentru campaniile clienților săi.