Fanii BTS sunt la curent cu tot ce mișcă în legătură cu formația lor preferată. Nu le scapă nicio mișcare a idolilor lor, iar acum, BTS army are o teorie interesantă cu privire la statusul amoros al unuia dintre membrii trupei. 

Starurile K-pop sunt foarte discrete cu privire la relațiile amoroase și nu este greu de înțeles de ce. Casele de discuri cu care au contract au reguli foarte stricte în ceea ce privește afișarea pe rețelele de socializare alături de parteneri, iar totul ține de strategia de marketing. Rar se întâmplă ca idolii K-pop să se afișeze și să-și asume relațiile pe social media, așa că fanii și presa nu au decât să speculeze și să pună cap la cap indiciile dacă vor să afle detalii despre viețile personale ale idolilor lor. Și cum nu le scapă nimic, fanii BTS sunt convinși că Jungkook s-a combinat cu Lisa de la Blackpink, iar grupurile și forumurile de discuții sunt pline de teorii și indicii care să susțină ipoteza. 

Army, vești bune! BTS lansează album nou. Când apare și ce piese va conține

Fan base-urile celor două trupe cred atât de tare în teoria conform căreia cei doi ar fi împreună, încât le-au găsit și un nickname de cuplu și se referă la ei cu denumirea de LizKook. Beat this! Ce zici, le-ar sta bine împreună?