New baby on board?! Fanii Antoniei s-au întrebat mult timp dacă artista așteaptă un al patrulea copil și se pare că așteptarea a luat sfârșit. Antonia a decis să nu mai păstreze misterul legat de sarcină și i-a lămurit pe toți dacă este sau nu însărcinată.

Alex Velea și Antonia par că vor să își extindă familia. Unul dintre cele mai cool cupluri din industria muzicală au făcut marele anunț pe Instagram. Alex Velea și-a făcut un obicei din a posta Insta stories cu subînțeles, iar de data aceasta a postat un emoticon cu bebeluș. Antonia nu a putut să fie chiar atât de misterioasă precum Alex și a postat un mesaj pe Insta stories din care reiese că în curând o vom vedea cu burtica de graviduță.

”În ciuda faptului că anul acesta a fost greu, trebuie să recunosc că a fost și unul dintre cei mai buni ani pentru mine. Am primit mereu vești bune, am muncit mult și am luat parte la campanii. Am o groază de vești bune pentru voi! Abia aștept să vă spun totul. Mă simt binecuvântată și pe această cale îi mulțumesc lui Dumnezeu! Am ales să țin multe lucruri private pentru mine.”, a scris Anto.