Netfix & chill...or maybe not. Netflix se gândește dacă să renunțe sau nu la unul dintre cele mai celebre filme. Multe persoane au înaintat petiții către Netflix, iar printre ele se află și Duffy.

”365 Days” este unul dintre cele mai controversate filme ale anului 2020. Poveste de dragoste dintre personaje se pare că nu prea a convins publicul, mulți dintre utilizatorii platformei au semnat petiții de eliminare din grila de filme. În mai puțin de trei luni, petiția a adunat mai mult de 100.000 de semnături. 

Duffy a fost foarte deranjată de ideea pe care o promovează acest film, mai ales că au acces la el și cei mai mici. Artista a trecut printr-o perioadă dificilă, atunci când a fost răpită în 2010 și a dispărut din peisajul muzical. Artista le-a dresat o scrisoare celor de la Netflix prin care cere interzicerea și chiar ștergerea filmului de pe platformă.

”Nici nu știu ce să zic, ce să cred sau cum să explic cât de iresponsabil este din partea Netflix să difuzeze un asemenea film. Nu am vrut să fiu în ipostaza de a vă scrie, dar experiențele prin care am trecut m-au convins să fac asta. Am trăit experiențe violente și a trebuit să îndur multe lucruri pe care voi le prezentați ca fiind ”erotice”. 

”365” promovează realitatea brutală, traficul de persoane, răpirea și sexul forțat. Asta nu ar trebui să fie modul de entertainment al nimănui și nici nu ar trebui să fie promovat așa. Nu îmi vine să cred că Netflix nu a observat cât de periculos este acest film.”, a scris Duffy în petiția adresată către Netflix.