Nu toți actorii de la Hollywood au fost atraşi de ideea de a apărea în "Fifty Shades Of Grey" filmul care a înnebunit o planetă întreagă. Deşi au fost o serie de actori care s-au luptat din greu pentru rolul Anastasiei Steele sau al lui Mister Grey.

Toată lumea îl ştie acum pe "Domnul Grey" prin imaginea lui Jamie Dornan și parcă e greu să-ți mai imaginezi povestea altfel. Cu doar câteva zile înainte de lansarea celui de-al 3-lea film al seriei, care va fi și ultimul, actorul anunță că se retrage.

SPOILER | Dakota Johnson și Jamie Dornan au filmat toate scenele de sex din "Fifty Shades Freed" într-o singură zi

În ciuda succesului nebun al seriei și a încasărilor deloc de negijat, Jamie spune că nu va mai accepta un alt rol, în cazul în care Erika Mitchell, alias EL James, ar continua să scrie, iar producătorii ar insista pentru încă un episod. 

Ele ar fi putut să joace rolul Anastasiei Steele din "Fifty Shades Of Grey", dar nu au luat audițiile. Ar fi fost o alegere mai bună?

La 35 de ani, protagonistul francizei, desemnat în 2016 de editorii ediției britanice a revistei Glamour "cel mai sexy bărbat în viață", se consideră prea bătrân pentru a mai face față provocării.