Halsey și G-Eazy formează unul din cele mai frumoase cupluri atât pe scenă, cât și în afara ei. Cei doi sunt împreună de câteva luni și nu ezită nici un moment să-și arate iubirea în public. Mai mult, dacă îi urmărești pe Instagram o să găsești și acolo cele mai "cute" momente din viața lor.

Deși în plan muzical îi merge bine, în viața personală Halsey trăiește o dramă. Artista suferă de endometrioză, cunoscută şi sub numele de boala femeii neiubite. Aceasta afectează una din cinci femei şi se manifestă în special la vârsta maturității.

 

FOTO | Selena Gomez s-a tuns! N-ai mai văzut-o niciodată cu părul atât de scurt!

Halsey a vorbit despre asta la Blossom Ball de la New York, evenimentul organizat anual de Fundația de Endometrioză. Artista a dezvăluit că a fost diagnosticată la doar 20 de ani. Cauzele bolii rămân un mister, iar cea mai proastă parte este că endometrioza duce la infertilitate.

„Nu mai puteam să fac sex cu iubitul meu sau să ies cu prietenii când îmi doream, pentru că aveam probleme cu digestia, sângeram, leșinam și tot ce vine la pachet cu această boală”, a mărturisit Halsey. În plus, artista le-a îndemnat pe femei să nu înceteze niciodată să lupte.