Zac Efron și iubirea nu fac echipă bună. Tocmai când credea că și-a găsit marea iubire, actorul din fosta familia Disney a trecut prin prima dezamăgire sentimentală de anul acesta.

Zac s-a îndrăgostit în luna iulie a acestui an, atunci când se afla în Byron Bay. Actorul a comandat o cafea, iar Vanessa, chelnerița care l-a servit l-a cucerit instant pe actor. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere, așa că Zac nu a stat pe gânduri și a vrut să facă imediat schimb de numere de telefon. 

După ce și-a anunțat fanii că s-a îndrăgostit, nu a durat mult și le-a dat și vestea tristă: el și Vanessa nu mai formează un cuplu. Între el și chelnerița din Australia a fost dragoste adevărată, iar Zac a fost dispus să facă primele sacrificii din iubire: și-a cumpărat conac și s-a mutat în Australia.

Acum, la 5 luni după ce a cunoscut-o pe Vanessa, Zac i-a spus adio. Cei doi se înțelegeau de minune, dar se pare că actorul revine încet, dar sigur la planurile actoricești. Zac a fost nevoit să se mute din Australia pentru a filma la noului lui film, iar asta a presupus și auto-carantinare. Cine ar fi crezut că distanța este un impediment în calea dragostei?