Theo Rose este un tonomat muzical pe două picioare. Artista cântă orice fel de muzică, la orice oră din zi și din noapte, dar acesta nu este singurul ei talent. Pe lângă muzică, Theo Rose a avut la un moment dat tangență și cu actoria.

Theo Rose și talentul fac o echipă minunată. Fiecare piesă pe care o lansează ajunge imediat în trending, așa că fanii s-au întrebat de multe ori ce alte talente ascunse mai are artista. Theo ține foarte mult legătura cu urmăritorii ei de pe Instagram, iar atunci când nu postează pe feed, artista organizează sesiuni de Q&A, iar la cât de sinceră este, sigur acesta este unul dintre momentele preferate fanilor.

Cât de bine sună o piesă compusă în 5 ore? Îți arată frații Munteanu, JO, Mario Fresh, Theo Rose și Lino Golden. Check it!

Theo a primit sute de întrebări și de abia a făcut față să ofere răspunsuri la fiecare. Artista are simțul umorului foarte bine dezvoltat, așa că unul dintre fani a întrebat-o de ce nu joacă în filme, mai ales în cele de comedie care i s-ar potrivi mănușă. Theo a oferit imediat răspunsul și a fost unul la care nu mulți se așteptau. ”Am fost la un casting odată pentru ”Oh, Ramona!”, filmul după cartea lui Andrei Ciobanu.” 

Chiar dacă nu a fost cu noroc și nu a luat castingul, timpul nu este pierdut nici acum!