Netflix a promis că scoate toți așii din mânecă anul acesta și s-a ținut de cuvânt. În urmă cu câteva săptămâni, platforma lansa un film care, deși nu spunea prea multe prin titlul, a reușit să doboarea toate recordurile posibile.

„The Adam Project” este producția care i-a înnebunit pe toți. Mai exact, pelicula în care Ryan Reynolds are rolul principal este cel de-al patrulea cel mai vizionat film de pe platformă. Acțiunea este una care te va ține în suspans, iar dacă nu l-ai văzut deja, cu siguranță te va captiva din prima. 

Se pare că Ryan Reynolds este ca un magnet pentru vizualizări. Nu doar „The Adam Project” a înregistrat 233 de milioane de vizualizări, ci și alte producții care îi au în rol principal. Înaintea peliculei menționate se află  „Red Notice”, „Don’t Look Up” și „Bird Box”. Reynolds a devenit primul actor cu trei filme în top 10, asta pentru că la portofoliu se adaugă și  „6 Underground”.

„Adam Reed, de 13 ani, încă în doliu după moartea subită a tatălui cu un an înainte, intră într-o noapte în garajul familiei, pentru a descoperi un bărbat rănit, un pilot, care se ascunde acolo. Enigmaticul pilot este versiunea matură a lui însuși din viitor, atunci când călătoria în timp va fi devenit posibilă.

El a riscat totul pentru a se întoarce în timp într-o misiune secretă. Împreună, trebuie să înceapă o aventură: se vor întoarce în trecut, îl vor găsi pe tata, vor îndrepta lucruri, vor salva lumea. Cei trei, Adam mic, Adam matur și tatăl vor avea șansa de a vindeca rănile care i-au marcat. Pe lângă greutatea misiunii, cei doi Adams descoperă că de fapt nu se agreează prea mult, și dacă vor să salveze lumea, întâi trebuie să se împace...”, arată sinopsisul oficial.