”Dune” este filmul despre care vorbește toată lumea. Aceasta a fost lansat de curând și a generat un val de reacții, începând de la distribuție la acțiune. Cum acesta a fost unul dintre cele mai așteptate filme ale anului, nu este de mirare că internetul s-a împărțit deja în două tabere.

Fără doar și poate, ”Dune” a reușit să surprindă audiența. Încă de când a fost anunțată apariția lui, cinefilii se așteptau la ceva măreț și se pare că nu au fost dezamăgiți. Cei care o urmăresc de ceva timp pe Zendaya știu foarte bine că aceasta se implică trup și suflet în fiecare film în care apare și mereu rolurile ei au fost apreciate. Fosta membră Disney nu s-a dezis nici acum, iar rolul ei i-a lăsat pe mulți cu gura căscată. Dar nu pe toți. Zendaya și-a supărat fanii nu pentru că nu ar fi jucat bine, ci pentru că apariția ei în prima parte a filmului este de fix 7 minute. 7 minute în care Zendaya nu spune prea multe, nu face prea multe. 

”Dune” aduce în prim plan doi actori din generația nouă care, puși lângă nume cu greutate din industria cinematografică creează o poveste excepțională. Timothée și Zendaya au fost printre primii care au atras atenția din întreaga distribuție și, totodată, asupra lor au fost ațintite și cele mai multe priviri critice.

Dacă ești fanul filmelor SF, atunci ”Dune” nu trebuie ratat! ”Dune” este un film care promite foarte multe și are toate șansele să primească un premiu Oscar. Momentan, filmul a fost cotat foarte bine și se poate lăuda cu nota 8.3 pe Imdb și cu un scor de 91% pe Rotten Tomatoes.