Printre multele apariții la evenimente și pregătirile pentru nuntă, Megan Fox își face timp și pentru câteva seriale. Se pare că iubita lui Machine Gun Kelly este atât de cucerită de o producție recentă, încât se și inspiră de acolo când vine vorba de ținute.

Megan Fox nu avea cum să nu fie în pas cu lumea bună atunci când vine vorba de seriale. Nu mai este niciun secret faptul că „Euphoria” a dat lumea peste cap cu noul sezon. Social media abundă de tutoriale cu vestitul makeup, iar Megan Fox a decis să intre în universul adolescentin cu ajutorul ținutelor. Iubita lui Machine Gun Kelly s-a inspirat de la profesoara de literatură din serial și a abordat o ținută care a adunat aproape 3 milioane de like-uri în 11 ore.

Deși pare că este ușor de digerat, Zendaya a recunoscut că subiectele serialului nu sunt deloc light și că ar putea să-i afecteze pe unii. Tocmai de aceea, iubita lui Tom Holland a transmis un mesaj pentru toți fanii „Euphoria”.

„Știu că am mai spus asta... vreau să subliniez încă o dată faptul că „Euphoria” este un serial destinat audiențelor mature. Sezonul ăsta, poate mai mult decât primul, este extrem de emoționant. Are de-a face cu subiecte care pot declanșa reacții puternice și pot fi dificil de urmărit. Vă rog să vă uitați doar dacă vă simțiți confortabil! Aveți grijă de voi și vreau să știți că sunteți iubiți și eu pot să simt susținerea voastră!”, a scris Zendaya pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)