Drumul spre succes e pavat cu multă muncă și sacrificii, iar Lidia Buble știe acest lucru foarte bine. Artista provine dintr-o familie numeroasă din Deva și a muncit din greu înainte să ajungă să își croiască un drum în muzică. Puțini știu că Bubbly a avut job-uri comune, atât în Deva, orașul ei natal, cât și la București, până când și-a descoperit adevărata vocație. 

#NippleSituation. Lidia Buble a încins atmosfera pe Instagram. Artista s-a afișat fără sutien

Lidia Buble este genul de artist care nu uită de unde a plecat. Indiferent cât succes ar avea, artista vorbește mereu cu mândrie despre trecutul și familia ei. Părinții Lidiei sunt oameni simpli, iar faptul că are 10 frați a ajutat-o să învețe de mică să fie altruistă, să împartă și să aprecieze valorile care țin de familie. Mai mult, încă din adolescență, Lidia a fost nevoită să se descurce și să muncească pentru a-și câștiga banii de buzunar, iar acest lucru a ajutat-o să se maturizeze și să aprecieze munca. 

Add to ”My List”! Serialul care o ține trează pe Lidia Buble. Joacă și fiica lui Bono în el!

Am muncit foarte mult până să ajung în punctul în care sunt astăzi. Vă spuneam că am fost bonă, femeie de serviciu, am fost manager de vânzări auto, am lucrat și într-un cimitir cu tatăl meu. Recunosc că nu m-am gândit niciodată să devin artistă, deși știam că m-a binecuvântat Dumnezeu cu acest har de a cânta, dar nici măcar nu am îndrăznit să visez că într-o bună zi o să pot cânta pe o scenă unde voi avea în fața mea oameni care-mi vor fredona piesele și care mă vor iubi”, a povestit Lidia Buble pe Instagram. 

Nu a trecut mult până când a fost a fost descoperită de Adi Sînă, iar de atunci știi deja ce a urmat: hit după hit.