Ariana Grande și Dalton Gomez s-au căsătorit în weekend, în cadrul unei ceremonii restrânse, iar cei de la Billboard au confirmat vestea. Cei doi au ales să își unească destinele departe de ochii curioșilor.

E oficial: Ariana e doamna Gomez de câteva zile. Zvonurile privind faptul că artista și logodnicul ei plănuiau să se căsătorească s-au adeverit: se pare că cei doi au făcut pasul cel mare weekend-ul acesta, potrivit celor de la Billboard. În urmă cu câteva săptămâni, presa tabloidă a scris că cei doi porumbei erau în căutarea unei locații pentru nuntă și că fuseseră să vadă mai multe locuri unde să-și organizeze petrecerea. Se pare că au găsit locația perfectă, iar evenimentul a avut loc, în mare secret, weekend-ul trecut. Cei de la TMZ au fost primii care au dat vestea că Ariana Grande și Dalton Gomez s-au căsătorit. Cei doi și-au unit destinele în Montecito, California, iar evenimentul a fost unul extrem de restrâns, cu nu mai mult de 20 de invitați.

#SameTattoo. Știai că Lidia Buble și Ariana Grande au tatuaje identice? Uite ce reprezintă!

Ariana și Dalton au o relație din 2020, iar perioada de lockdown le-a priit pentru a-și consolida relația. Timpul petrecut împreună i-a apropiat extrem de mult, așa că Dalton a cerut-o de soție pe iubita lui la finalul anului trecut. În luna decembrie, Ariana a ”oficializat” relația și pe Instagram și a dat vestea că s-a logodit. Cel care i-a devenit acum soț lucrează în industria imobiliară și face tranzacții cu proprietăți aflate în zone de lux. Recent, l-a ajutat pe Justin Bieber să își vândă casa din Beverly Hills.