Fanii serialului „Stranger Things” au ocazia de a trăi în viața reală o expriență de neuitat. Desigur, nu toți, ci doar cei care vor să cumpere celebra casă din serial. Vă avertizăm de pe acum că prețul nu este deloc unul mic!

În sezonul patru din „Stranger Things”, fanii au avut parte de o întreagă poveste construită în jurul personajului Vecna. Desigur, punctul central a fost casa din copilărie care, din când în când, avea o gândire proprie. Casa nu a fost un decor special pentru serial, ci există în realitate. Se află în Georgia și a fost listată pe piața imobiliară cu 1.5 milioane de dolari.

Construită în 1882 într-un stil victorian, casa din „Stranger Things” are 7 dormitoare și 7 băi. Locuința de 500 de metri pătrați vine la pachet cu „detalii originale”, potrivit anunțului. Mai exact, noptiere, cornișe decorative în mai multe straturi, dar și un bar custom made.

Vecna's Calling! Casa din „Stranger Things” există și este scoasă la vânzare
ANDY EDWARDS / TOLES, TEMPLE & WRIGHT, INC.

Chiar dacă locuința a suferit modificări special gândite pentru „Stranger Things”, fanii pot recunoaște câteva camere din scenele lor favorite. Aici ne referim la camera de zi și la dining room. Bucătăria a fost complet renovată, iar acum dispune de o insulă imensă din marmură, cu spațiu de depozitare. În schimb, podul casei nu este finisat, însă asta adaugă o notă de unicitate, spun cei de la agenția imobiliară.

ANDY EDWARDS / TOLES, TEMPLE & WRIGHT, INC.

Un aspect foarte important care ar putea să cântărească destul de mult pentru viitorul cumpărător este casa de oaspeți, construită într-un stil gothic. Dacă toate detaliile de până acum nu sunt suficiente, ei bine, casa din „Stranger Things” este situată la mai puțin de 8 kilometri de Ford Buildings, locul unde s-a filmat serialul „Pennhurst Mental Hospital”.

ANDY EDWARDS / TOLES, TEMPLE & WRIGHT, INC.