BRomania, Micutzu și Șerban Pavlu au toate motivele de bucurie. „Teambuilding” a depășit orice așteptări, iar încasările din box office vorbesc de la sine. Iar dacă nici până acum nu te-a convins, ei bine, producția românească a luat fața filmelor „Avengers”, „Jumanji”, „Joker” sau „Top Gun”.

Atunci când a început să lucreze la scenariul „Teambuilding”, BRomania și-a propus să se ridice la nivelul așteptărilor fanilor. Matei Dima a vrut ca filmul lui să fie unul despre care vorbește toată lume și a reușit asta. „Teambulding” a devenit cel mai bun film din ultimii ani, iar în două săptămâni de la lansare, cifrele din box office arată mai bine ca niciodată.

Până în prezent, „Teambuilding” a generat încasări de aproape aproape 2,7 milioane de euro. Filmul lui BRomania a făcut ca 566.165 de persoane să cumpere bilet la cinema. Asta face ca „Teambuilding” să devină „cel mai de succes film românesc al ultimilor 30 de ani”. Noua comendie cu Micutzu și Șerban Pavlu în distribuție a detronat „Miami Bici” (552.238) şi „5gang: un altfel de Crăciun” (345.747).

„Teambuilding” va avea și partea a doua

„Ne bucurăm să facem oamenii fericiţi preţ de 90 minute sau 180, dacă l-au văzut de două ori. Vreau să văd filmul românesc pe locul 1 în cinematografe şi peste filmele străine. Fie că le facem noi sau nu. Şi mă bucur şi mai mult că inspirăm şi pe alţii să facă filme româneşti pentru publicul larg. Industria are numai de câştigat”, a spus BRomania.

„Teambuilding” nu se oprește aici. Filmul va avea și partea a două, iar din distribuție va face parte și Antonia. Iubita lui Alex Velea a jucat și în prima parte, iar fanii sigur au observat-o. Până când va continua povestea lui Emil „corporatistul”, poți să mergi în cinema să te bucuri de prima parte.

„Teambuilding”, mai bun decât decât „Top Gun” și „Avengers”. Filmul a bifat recordul de încasări